Back to the top

Info

Info

Alegria Festival viert alweer de zesde editie op het Ketelhuisplein (Strijp-S, Eindhoven)!

Alegria betekent vreugde en blijdschap en dat is precies wat we jou willen laten beleven tijdens Alegria Festival op zondag 21 juli 2019. Een super vrolijk en zomers cultureel festival voor jong en oud. Heerlijk eten, dansen, spelen, genieten van lekkere muziek en vele andere extra’s!

Op zondag 21 juli 2019 zorgt Alegria ervoor dat het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven weer geheel omgetoverd wordt tot een Latijns-Amerikaans en Caribische bestemming. Alegria is een gratis Latin en Caribbean festival in Eindhoven waar iedereen welkom is. Een festival waar je kunt genieten van live Latin muziek, Latin Dj’s, een wereldmarkt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong en oud. Alegria heeft aan iedereen gedacht!

Geniet van de muziek en de verschillende activiteiten op onze wereldmarkt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of kijken bij de verschillende kraampjes die leuke producten en diensten aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er verschillende spellen en activiteiten. Ook zij zullen zich niet vervelen.

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk niet ontbreken..

Alegria Festival bestaat ook dit jaar weer uit drie verschillende area’s. Op de dansvloer kan er gedanst worden op de beste Bachata, Salsa en Kizomba. Zorg dat je er dit jaar weer bij bent op zondag 21 juli 2019 op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor updates en speciale acties

 
© Alegria Festival