fbpx
Back to the top

Partners

Partners

Alegria Festival is een gratis festival wat jaarlijks op het Ketelhuisplein op Strijp-S wordt georganiseerd. De Latin en Caribbean cultuur staat centraal op deze dag. Muziek, dans, workshops, shows, eten en drinken zijn elementen waarvan onze bezoekers kunnen genieten. Alegria is een toegankelijk festival voor jong en oud.

De organisatie van Alegria Festival is ontstaan uit een samenwerking van YZZO Events, Salsa Breeze, Salsa Sensation en Santiago de Cuba. Samen willen zij een jaarlijks terugkerend evenement organiseren voor jong en oud. Hieruit is Alegria Festival ontstaan.

Onze partners

Partner worden van Alegria Festival?

Wij laten onze bezoekers jaarlijks kennis maken met de Latin en Caribbean cultuur door middel van muziek, dans en eten. Alegria Festival is daarom de uitgelezen kans om op een informele manier in contact te komen met deze doelgroep.

Wij bieden verschillende mogelijkheden tot partnerships en sponsoring voor jouw bedrijf. Wij bieden verschillende pakketten, maar kunnen ook een aanbod doen afgestemd op je persoonlijke wensen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

AF-Website_Afbeeldingen_Info_Partners-Afbeelding1

  Blijf op de hoogte

  Abonneer je op onze nieuwsbrief voor updates en speciale acties

   

  Instagrams

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

  ┬ę Alegria Festival